licht aan/uit

   Betalings- en leveringsvoorwaarden Oud-Thentiek Holland B.V. met handelsnaam Bakeliet.nl
 
BetalingVooruitbetaling op ABN-AMRO bankrekening nummer NL78 ABNA 0614 8783 73 (onder vermelding van vooraf door Oud-Thentiek Holland verstrekt factuurnummer).Na ontvangst betaling wordt de bestelling binnen enkele werkdagen verzonden.Soms komt het voor dat wij op basis van vertrouwen leveren, voordat de betaling is bijgeschreven. Mocht er daarna zonder opgave van reden geen betaling binnen zijn op de gestelde termijn, dan geven we de onbetaalde factuur na 7 dagen uit handen aan incassobureau Bill Incasso B.V te Bergen op Zoom voor Nederland en  DB&W BVBA Incasso voor België. Alle hieruit voortvloeiende kosten komen voor rekening van de wanbetaler. Als een klant ons vertrouwen in betaling beschaamd vervalt elke vorm van garantie en kunnen er geen nabestellingen worden gedaan. Oud-Thentiek Holland heeft het recht op internet melding te maken van wanbetaling om andere natuurlijke en rechtspersonen te waarschuwen om zaken te doen met de wanbetaler.Alle geleverde producten blijven eigendom van Oud-Thentiek Holland tot het volledige orderbedrag is voldaan. 
 
GarantieOpalhet schakelmateriaal dat we verkopen geven we 7 jaar garantie op technische mankementen.
 
MancoMochtertijdens transport onverhoopt schade zijn ontstaan aan de bestelling, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via een e-mail met een korte beschrijving en een foto.
 
RetournerenOngebruikteartikelenkunnen tot 30 dagen geruild of geretourneerd worden. De kosten van retour zenden zijn voor uw rekening. Artikelen worden alleen teruggenomen als deze in absolute nieuw staat zijn. 

Betalings- en leveringsvoorwaarden Oud-Thentiek Holland B.V. / Bakeliet.nl
 

Betaling

Vooruitbetaling op ABN-AMRO bankrekening nummer NL78 ABNA 0614 8783 73 (onder vermelding van vooraf door Oud-Thentiek Holland verstrekt factuurnummer)

Na ontvangst betaling wordt de bestelling binnen enkele werkdagen verzonden.

Soms komt het voor dat wij op basis van vertrouwen leveren, voordat de betaling is bijgeschreven. Mocht er daarna zonder opgave van reden geen betaling binnen zijn op de gestelde termijn, dan geven we de onbetaalde factuur na 7 dagen uit handen aan incassobureau Bill Incasso B.V te Bergen op Zoom voor Nederland en DB&W BVBA Incasso voor België. Alle hieruit voortvloeiende kosten komen voor rekening van de wanbetaler. Als een klant ons vertrouwen in betaling beschaamd vervalt elke vorm van garantie en kunnen er geen nabestellingen worden gedaan. Oud-Thentiek Holland heeft het recht op internet melding te maken van wanbetaling om andere natuurlijke en rechtspersonen te waarschuwen om zaken te doen met de wanbetaler.

Alle geleverde producten blijven eigendom van Oud-Thentiek Holland tot het volledige orderbedrag is voldaan. 
 

Garantie

Op al het schakelmateriaal dat we verkopen geven we 7 jaar garantie op technische mankementen.
 

Manco

Mocht er tijdens transport onverhoopt schade zijn ontstaan aan de bestelling, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden via een e-mail met een korte beschrijving en een foto.
 

Retourneren

Ongebruikte artikelen kunnen tot 30 dagen geruild of geretourneerd worden. De kosten van retour zenden zijn voor uw rekening. Artikelen worden alleen teruggenomen als deze in absolute nieuw staat zijn. 

 

Disclaimer   Betaling-en leveringsvoorwaarden | © Copyright Oud-Thentiek Holland en Tripany 2006 - 2024