licht aan/uit

Disclaimer

Wij verzoeken u onderstaande informatie en voorwaarden zorgvuldig te lezen. Door deze site te raadplegen, stemt u automatisch in met deze voorwaarden.

De pagina's en overige inhoud van onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten van de website zijn eigendom van Oud-Thentiek Holland. Niets uit deze site mag worden verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder schriftelijke toestemming van Oud-Thentiek Holland. Wijziging van de inhoud is uitdrukkelijk verboden. 

Het is toegestaan onderdelen van deze site of daarmee verbonden digitale producten te downloaden voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Voor het overnemen van (delen van) artikelen of andere onderdelen van deze site is ook voorafgaande toestemming van Oud-Thentiek Holland vereist. Daaraan kunnen nadere voorwaarden worden gesteld, zoals het vermelden van de namen Bakeliet.nl / Philite.nl / Oud-Thentiek Holland. 

Oud-Thentiek Holland wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige andere schade ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld.

De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.

Deze voorwaarden zullen in elk opzicht uitsluitend en exclusief onderhevig zijn aan de Nederlandse wetgeving.

 

Disclaimer   Betaling-en leveringsvoorwaarden | © Copyright Oud-Thentiek Holland en Tripany 2006 - 2024